Ganzenhoeden optreden

Eeuwenlang werden ganzen door ganzenhoeders naar de stad gedreven voor de ganzenmarkt. Nu is het drijven van ganzen een unieke vorm van vermaak. De goed verzorgde ganzen lopen zonder problemen door drukke winkelstraten. Ze kunnen uitstekend met kinderen omgaan! Een kerstmarkt, braderie of kasteelfeest. De ganzenhoeder en zijn ganzen voelen zich thuis bij ieder evenement. Speciale klederdracht maakt het plaatje compleet. Neem contact op met de Ganzenhoeder voor meer informatie.

Flyer-acties

Ganzenhoeder Jurgen met zijn ganzen is het middelpunt van een flyer-actie voor uw winkel. Jurgen en zijn ganzen lopen door de winkelstraten, vallen op en delen uw flyers uit aan het winkelend publiek. Mensen staan stil en hebben alle tijd om tegelijkertijd uw flyer aan te pakken. Wilt u ook een opvallende flyer-actie opzetten? Neem contact op met de Ganzenhoeder voor meer informatie en/of lees het nieuwsbericht.

Workshop ganzenhoeden

We bieden ook een workshop Ganzenhoeden aan bij u op locatie! Wie wil het niet, het zelf hoeden van een koppel ganzen? Gekleed als echte ganzenhoeder of ganzenhoedster laat ik u kennis maken met de ganzen en leert u om de ganzen te hoeden en te leiden. Voor jong en oud is dit een geweldig leuke ervaring. Het is een ideaal voor verjaardagen en kinderfeestjes! Neem contact op met de Ganzenhoeder voor meer informatie.

Verkoop & verhuur ganzenbord spelzeil

ganzenbord_ganzenhoeden-nl

Voor feesten en partijen verhuurt en verkoopt de Ganzenhoeder sinds kort een uniek ganzenbord spelzeil in de stijl van de ganzenhoeder illustraties! Met dit spelzeil (met een afmeting van 240cm bij 360cm of van 360cm bij 540cm) kunt u een levend ganzenbord spel organiseren. Het is een uniek gezelschapsspel voor bedrijfsfeestjes, verjaardagsfeesten en ander soort partijen. Neem contact op met de Ganzenhoeder voor meer informatie en/of lees het nieuwsbericht.

Verkoop ganzenveren pennen

Wilt u op een leuke en unieke manier reclame maken voor uw bedrijf kiest u dan voor een echte ganzen veren pen! Op de veren pennen kan de naam of logo van uw bedrijf gedrukt worden. De veren pennen zijn te bestellen in verschillende kleuren en kunnen bedrukt en onbedrukt geleverd worden. De veren pennen worden geleverd vanaf 250 stuks en zijn te bestellen bij bij de Ganzenhoeder. Neem contact op met de Ganzenhoeder voor meer informatie.

Ganzen bewaking en begrazing

Het bewaken en begrazen van terreinen en tuinen door ganzen is van alle tijden. Al bij de Romeinen zorgden de ganzen voor de bewaking van Rome. Ook op boerderijen werd altijd wel een koppel ganzen gehouden voor bewaking.

Ganzen zijn echte grazers en houden erg van gras. Wij hebben een koppel ganzen dat uw grasperceel kort houdt en tegelijk zorgt voor bewaking van uw terrein en uw eigendommen. Wij kunnen onze ganzen inzetten in uw boomgaard, op braakliggende terreinen en op kleine stukjes weide.

Onze ganzen zijn niet agressief en lief in de omgang. U kunt de ganzen tijdelijk inhuren. Afhankelijk van de hoeveelheid gras en grootte van het perceel is dit één tot enkele weken. Bij voldoende gras is er geen bijvoeding nodig. Wel houden de ganzen van voldoende vers drink- en badwater.