De Ganzenhoeder in coronatijd

Geplaatst in Corona

Het voorjaar 2020 begon zo goed. De evenementenkalender zat goed vol, de ganzen hadden er zin in. Het zou een druk jaar worden.

Dan duikt ineens het nieuwe coronavirus op en wordt alles anders. Iedere dag kregen we wel een telefoontje of e-mail van onze relaties en opdrachtgevers. Evenementen werden helaas afgelast. Begrijpelijk uiteraard, maar om soms moedeloos van te worden. Wij zaten thuis zonder werk…

Weekenden zonder optredens, geen inkomsten en een hoop vrije tijd voor de ganzen. Uitgeruste ganzen die hun krachten op een andere manier gebruikten. Gevolg? 500 ganzeneieren voor onze vaste afnemers.

Gelukkig mocht het Archeon, waar wij ook regelmatig optreden, net voor de zomer weer open. Het Archeon laat je de geschiedenis van Nederland ervaren en beleven en daar passen wij goed bij. Voor jong en oud een hele belevenis.

De situatie en de verwachting nu, is dat de normaal gesproken drukke decembermaand ook rustig blijft. Op naar een beter 2021 dus. De ganzen zijn na ruim 15 jaar nog niet verleerd hoe ze moeten lopen bij een optreden. Ze wachten met smart op een evenement in 2021. Als het weer mogelijk is komen we graag weer naar een evenement bij u in de buurt!