Volop activiteit bij de Ganzenhoeder

Geplaatst in Producten

Het is net Pasen geweest. Het is voorjaar, de temperaturen stijgen en de ganzen zijn druk in de weer. De eerste eieren zijn zelfs al in februari op Valentijnsdag gelegd. En natuurlijk zijn er alweer jonge gansjes! 10 April kropen er 6 kuikens uit het ei na 28 dagen door moeder gans te zijn uitgebroed.

Gewild in de webshop

Eieren te koop

Ook zijn er weer volop uitgeblazen eieren te koop in onze webshop. Uitgeblazen ganzeneieren, uitgeblazen kippeneieren en geverfde uitgeblazen kippeneieren zijn per dozijn verpakt te bestellen. Ook worden de eieren verkocht als broedei of (in beperkte hoeveelheid) voor consumptie.

Eendenkorven te koop

De eendenkorven vinden weer net als vorig jaar gretig aftrek in de webshop. Er zijn er al heel wat verkocht. Een eenden broedkorf bied een veilige nestplaats voor eenden. Boven het water op stokken geplaatst is het voor eierrovers moeilijker om het nest te verstoren. Een eenden broedkorf geeft meer kans op een succesvol broedsel van meestal 6 tot soms wel 15 eenden pullen.

Verenpennen te koop

Een geverfde, echte ganzenveer in wel 12 verschillende kleuren met een balpen erin is dit voorjaar een gewild product. Het is leuk voor kinderfeestjes, scholen of als presentje op het werk.

Ganzenbord speelzeil

Ook is het voorjaar de tijd dat iedereen weer bezig is met het plannen van tuinfeesten, familie feesten en verjaardagen. De ganzenhoeder heeft een uniek spel dat speciaal voor deze gelegenheden geschikt is. Het ganzenbord speelzeil kan gehuurd of gekocht worden en is er in twee maten: 2.40 m bij 3.60 m en 3.60 m bij 5.40 m.

Optredens Ganzenhoeder

Natuurlijk is het voorjaar ook de tijd voor nieuwe boekingen voor een optreden van de ganzenhoeder met zijn ganzen. Er zijn momenteel nog data vrij in de agenda, maar wees er snel bij! De eerste optredens zijn inmiddels weer geweest.