Optredens gecanceld vanwege vogelgriep

Geplaatst in Evenementen

Door de uitbraken van het vogelgriep virus door heel het land bij wilde vogels en op pluimvee bedrijven hebben wij vanaf november 2016 tot heden alle optredens moeten cancelen. Hoewel dit een gebeurtenis is die buiten onze macht ligt, bieden wij hiervoor onze oprechte excuses aan. We hopen zo spoedig mogelijk weer tussen de mensen te zijn! Met onze ganzen gaat het allemaal nog goed!

Voor het vogelgriep virus bestaat grote angst bij de grote pluimveebedrijven, maar ook voor de kleinere bedrijven is de zeer besmettelijke ziekte een ware ramp. Er worden vervoersverboden van kracht en in trieste gevallen moeten onze zo geliefde beestjes zelfs worden afgemaakt! Wees gerust, gelukkig maken onze ganzen het goed!

De maatregelen die worden genomen om de vogelgriep tegen te gaan zijn divers, veranderen zo nu en dan. Natuurlijk houden wij ons hier aan. Dit heeft tot gevolg dat wij tot nader order niet mogen optreden.

Om op de hoogte te blijven van de maatregelen heeft de Rijksoverheid een speciale pagina op haar website ingericht. Volg ook onze Facebook pagina voor meer informatie.

Natuurlijk is onze webwinkel gewoon open.